Selecteer een pagina

Teams en organisaties

vergroot de effectiviteit van jouw team

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. Elke werknemer is uniek en de grootste successen worden geboekt door teams die de zwaktes en sterktes van de individuen goed weten in te zetten. Met onze begeleiding dagen wij elke professional uit om elke dag weer een stap te zetten richting de vastgestelde ontwikkeldoelen. Zo boekt het team samen de successen en staan alle neuzen dezelfde kant op. Begin vandaag nog en word samen sterk!

et|icon_datareport|

Groepssessie ontwikkeldoelen

Succesvol veranderen kan alleen wanneer men dit echt wil. Wij komen dan ook graag langs om met jou en jouw team te bespreken wat jullie gezamenlijke doelen zijn. Zo weet je dat alle teamleden on board zijn en samen met jou het beste uit zichzelf willen halen.

et|icon_calendar|

Jij bepaalt het tempo

Ons coachingsprogramma loopt voornamelijk via een digitaal platform. Toch kan het zijn dat er binnen jouw team even geen tijd is voor verandering, of wil je juist sneller meters maken. Dit begrijpen wij en bespreken graag welke planning past bij jou en jouw team.

AANBOD

Onze programma’s

Skill-based programma's

Elk team is anders en heeft andere behoeftes. Waar de één gericht de klantimpact wil versterken, wil de ander dat het team juist een brede, doorlopende ondersteuning krijgt in het samenwerken. Wij bieden vier programma’s aan die gericht zijn op verbetering in teams.

Laat je horen

zelfvertrouwen & communicatie

Een team is een groep professionals met elk hun eigen expertise en eigen blik op de wereld. Hoe zorg je ervoor dat iedereen in een groep gehoord wordt? Met onze coaching leert jouw team hoe zij hun bijdrage aan de organisatie optimaal vorm kunnen geven. Wie wordt de nieuwe presentatieheld, of zegt voor het eerst “nee”? 

Samen sta je sterk

samenwerking,conflicten hanteren & feedback vragen

Ook wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan, is samenwerking niet vanzelfsprekend. Hoe gaat jouw team om met conflicten? Kunnen zij goed omgaan met feedback die zij van hun collega’s krijgen? Wij helpen jou in kaart te brengen waar de pijnpunten zitten en hoe je deze doelgericht kunt aanpakken. Zo weet je zeker dat jouw teamleden er ook voor elkaar zijn!

Meer uren in mijn dag

tijdsmanagement & prioriteren

Heb je het gevoel dat jouw team door de vele vergaderingen niet altijd duidelijkheid heeft over wat hen nou echt te wachten staat? Lopen de agenda’s vol zonder dat de productiviteit toeneemt? Onze coaches kijken met jou mee waar er ruimte voor verbetering is. Minder uren, meer resultaat. Wie wil dat nou niet?

Creatief zonder kwast

Brainstormen, innoveren & kansen zien

Uitblinken als organisatie wordt met de dag moeilijker. Markten zijn verzadigd met multinationals, landelijke organisaties en talloze freelancers die diensten leveren. Jij hebt iets wat zij niet hebben; jouw team. Samen met ons maken jullie er een gewoonte van om de koppen bij elkaar te steken om succesvol tot innovatieve oplossingen te komen.

DOORLOPEND

Doorlopende coaching voor teams

Continue verbetering

Vind je het moeilijk om te bepalen welk programma het beste is voor jouw team, of heb je behoefte aan doorlopende coaching waarin je regelmatig nieuwe ontwikkeldoelen stelt? Wij bespreken graag met je wat onze coaches voor jouw team kunnen betekenen. Met het doorlopend coachingstraject leer je jouw team beter kennen en maak je er een gewoonte van om elke dag weer te zoeken naar ontwikkelmogelijkheden. Stuur ons een bericht, dan nemen wij contact met je op.

BELOFTES

Wat garanderen wij?

et|icon_box-checked|Z

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Zo weet je zeker dat jij, jouw team en jouw coach op één lijn zitten.

et|icon_box-checked|Z

Duidelijke, haalbare doelen

Met ons wordt elke stap een meetbaar succesverhaal.

et|icon_box-checked|Z

Begeleiding van gecertificeerde coaches

Je staat er nooit alleen voor.

et|icon_box-checked|Z

Een digitale omgeving afgestemd op jullie traject

24/7 toegang tot ons digitaal systeem voor alle teamleden.

CONTACT

Heb je een vraag over ons traject?

powered by Typeform

© 2019 Jouw Doel 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

0