Kies jouw ideale coachingsprogramma

Jouw Doel biedt voor iedere professionele ontwikkelingsvraag een passend coachingsprogramma. Kies hier het programma waarmee je jouw doel wilt bereiken.

Skill-based programma’s

In een moderne professionele omgeving krijgen veel professionals met dezelfde vraagstukken te maken. Om te kunnen groeien, willen zij bijvoorbeeld creatiever en innovatiever worden, zich met meer zelfvertrouwen presenteren, slimmer met hun tijd omgaan of effectiever samenwerken. Jouw Doel biedt compacte, resultaatgerichte coachingsprogramma’s van drie maanden, die zijn toegespitst op deze belangrijke vaardigheden.

SKILLS

Onze programma’s

Laat je horen

zelfvertrouwen & communicatie

Heb je het gevoel dat jouw collega’s niet jouw volle potentie op de werkvloer zien? We helpen je sterker in je schoenen staan en de juiste skills te ontwikkelen zodat jouw ideeën nooit meer ongehoord blijven.

Meer info

Samen sta je sterker

samenwerking,conflicten hanteren & feedback vragen

Hoe zorg je ervoor dat je het beste uit je team haalt? Of je nou teamleider bent of eenmalig deelneemt aan een groepssessie. We helpen je thuis te voelen in elke groep professionals.

Meer info

Meer uren in mijn dag

tijdsmanagement & prioriteren

Het lijkt wel de hype van de afgelopen jaren;   het altijd maar druk hebben. Wij helpen jou in kaart te brengen hoe jij jouw dag zo efficiënt mogelijk kan indelen. Zowel op de werkvloer als in je privéleven.

Meer info

Creatief zonder kwast

Brainstormen, innoveren & kansen zien

Elke organisatie heeft behoefte aan nieuwe oplossingen, of het nu in de marketing, R&D of interen ontwikkeling. Ik dag je uit om de beste methodes te vinden die jou helpen aan nieuwe inzichten.

Meer info

BELOFTES

Wat garanderen wij?

et|icon_box-checked|Z

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Zo weet je zeker dat jij en jouw coach op één lijn zijn.

et|icon_box-checked|Z

Duidelijke, haalbare doelen

Met ons wordt elke stap een meetbaar succesverhaal.

et|icon_box-checked|Z

Begeleiding van gecertificeerde coaches

Je staat er nooit alleen voor.

et|icon_box-checked|Z

Een digitale omgeving afgestemd op jouw ontwikkeling

24/7 toegang tot ons digitaal systeem.

Andere programma’s

et|icon_target|

DOELEN SESSIES

Wil jij je je kwaliteiten ontplooien, je loopbaan een impuls geven of je ontwikkelen als ondernemer, maar weet je nog niet wat je precies nodig hebt om te groeien? Schrijf je dan in voor een inspirerende doelensessie. Tijdens deze bijeenkomst met open inschrijving leer je hoe je heldere doelen stelt en welke vaardigheden je nodig hebt om die te halen. Je bent daarna vrij om te kiezen of je zelfstandig aan jouw doel gaat werken, of met ondersteuning van een coach.

fas|fa-user-friends|

PRIVE COACHING

Wil je op verschillende fronten aan je professionele ontwikkeling werken? Zoek je verdieping en heb je ambitieuze doelen? Investeer dan in jezelf met een jaar lang individuele coaching op maat. Wat je ambities ook zijn, Jouw Doel helpt je om ze te verwezenlijken. In periodieke gesprekken bespreek je met je coach waar je staat en welke nieuwe doelen je wilt bereiken. Je ontwikkelt steeds meer vaardigheden en leert elke dag de kansen te pakken die het leven jou biedt. Met individuele coaching op maat word je de executive director van je eigen loopbaan.

et|icon_cloud-upload|

TALENT BOOSTER

De training is voorbij, jij bent aan zet. Je wilt aan de slag met wat je hebt geleerd. Bijvoorbeeld beter luisteren of kritische vragen stellen. Deze 30-dagen challenge helpt jou met snel resultaat te boeken.

OP MAAT

Op zoek naar andere vaardigheden?

Laat het mij weten

Ik help je graag met meer informatie over de coachmogelijkheden. Zo weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt om jouw doelen te bereiken

© 2019 Jouw Doel 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

0