Selecteer een pagina

Over Jouw Doel

Jouw Doel helpt jou te bepalen waar jij écht naartoe wil werken in jouw carrière, en welke stappen je hiervoor moet nemen. We dagen jou uit om samen met ons het beste uit jezelf te halen. En om jouw ambities sneller waar te maken dan je zelf voor mogelijk hield.

Wie zijn wij?

Voor duizenden professionals zijn wij experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor nieuwe klanten zijn wij een communitycoachingsbureau met maar één missie: Van jouw doel, ons doel maken.

Wij geloven in ontwikkeling. In mensen die snappen dat verandering de basis vormt voor succes en geluk. Die buiten de bestaande kaders durven te treden en die zich kwetsbaar durven op te stellen. Jouw Doel helpt professionals te verbeteren en uit te blinken. Van binnenuit. Omdat mensen die het beste uit zichzelf halen het verschil zullen maken. Voor zichzelf, voor hun omgeving en voor hun organisaties.

Onze missie

De maatschappij verandert. De verantwoordelijkheid ligt steeds meer bij het individu. In de rol van medewerker, manager, maar ook als ouder, vriend en zelfontplooier. Alle kennis is maar een zoekterm van ons verwijderd. Het internet brengt alles bij elkaar en maak het ons zoveel makkelijker. Dus wat houdt ons nog tegen van het bereiken van onze doelen? Of het meester worden in ons vakgebied of het beklimmen van de organisatiepiramide? We zien door de bomen het bos niet meer.

Bij Jouw Doel geloven we dat mensen van nature graag samenwerken. Dat zij willen leren van anderen en dat ze bij een moeilijke beslissing willen overleggen met anderen. Dat zij door een gesprek aan te gaan met een ander hun vastgeroeste werk- en denkpatronen kunnen ontdekken. En wat volgt, veranderen.

Wij kijken dan ook verder dan de vastgeroeste denkpatronen. Weten waar je voor werkt en het ontwikkelen van de goede mindset zijn de basis. Jouw succes hangt af van hoe je deze praktisch en tastbaar maakt. In jouw zakelijk leven en ook in jouw dagelijks leven.

 

Hoe brengen wij dit in praktijk?

Je wilt met ons aan je doelen werken. Samen maken we dan jouw doelen praktisch en duidelijk. Dit kan online of door een persoonlijk gesprek. Zo kun je direct aan de slag gaan met de stappen die voor jou haalbaar en belangrijk zijn.

Door onze app heb je wanneer het jouw uitkomt inzicht in jouw ontwikkeling. Je krijgt de ondersteuning die jij nodig hebt in jouw praktijk situaties.

Wij helpen nadenken over en vooruit te kijken op de stappen die je neemt. Zo leer je stil te staan bij de invloed die jij op jouw successen hebt. Dat kan elke dag, om de dag of volgens een ritme dat past bij jouw manier van leven. Jij bepaalt jouw moment. Elke dag een stapje beter. En dat in nog geen vijf minuten per dag.

Natuurlijk kijkt jouw coach met je mee. Er is altijd en overal ondersteuning.

Ons team

Ons team bestaat uit een netwerk professionals en organisaties. Door de krachten met elkaar te verbinden, creëren we de beste waarde voor onze klanten. Hierin geloven wij in diversiteit en flexibiliteit. Zo blijven wij scherp op de veranderingen in de maatschappij, de arbeidsmarkt en de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Bob Konings

Bob Konings

Oprichter Jouw Doel, Gecertificeerd Trainer/Coach, Veranderaar  en Transformatie Expert

DE OPRICHTER

Bob Konings is een prikkelende en creatieve inspirator die gedrevenheid en de ‘why’ altijd goed in balans houdt. Zijn doel: Professionals helpen het makkelijker te maken in dagelijkse werkomgevingen op een manier waarbij het resultaat altijd positief wordt beïnvloedt. Als consultant dacht hij al anders, als transformatie expert werd dat zijn passie. Zijn achtergrond ligt in de trainings en coachings wereld, zijn specialisatie is leiderschapsontwikkeling. Langzaam maar zeker ontstond bij hem de overtuiging dat trainingen niet meer werken. Dit was een keerpunt in z’n carrière en hij ging professionals helpen continu te verbeteren. Als veranderaar en oprichter van JouwDoel helpt hij samen met zijn team professionals zoeken naar de echte doelen in het (werk)leven en helpt deze op te delen in kleine stappen. Natuurlijk ligt de aandacht hierbij altijd op de toepasbaarheid in de dagelijkse activiteiten of persoonlijke omgeving.

powered by Typeform

© 2019 Jouw Doel 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

0