Selecteer een pagina

Over Jouw Doel

Jouw Doel helpt jou te bepalen waar jij écht naartoe wil werken in jouw carrière en welke stappen je hiervoor moet nemen. We dagen jou uit om samen met ons het beste uit jezelf te halen en om jouw ambities sneller waar te maken dan je zelf voor mogelijk hield.

Wie zijn wij?

Voor duizenden professionals zijn wij experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor nieuwe klanten zijn wij een communitycoachingsbureau met maar één missie: Van jouw doel, ons doel maken.

Wij geloven in ontwikkeling. In mensen die snappen dat verandering de basis vormt voor succes en geluk. Die buiten de bestaande kaders durven te treden en die zich kwetsbaar durven op te stellen. Jouw Doel helpt professionals te verbeteren en uit te blinken. Van binnenuit. Omdat mensen die het beste uit zichzelf halen het verschil zullen maken. Voor zichzelf, voor hun omgeving en voor hun organisaties.

Onze missie

De maatschappij verandert. Er komt steeds meer verantwoordelijkheid te liggen bij het individu in zijn rol als medewerker, manager, maar ook als ouder, vriend en zelfontplooier. We leven in een wereld waar alle kennis maar een zoekterm van ons verwijderd is, dus wat weerhoudt ons nog van het bereiken van onze doelen, het meester worden in ons vakgebied of het beklimmen van de organisatiepiramide? We zien door de bomen het bos niet meer.

Bij Jouw Doel geloven we dat mensen van nature graag samenwerken. Dat zij willen leren van anderen en dat ze bij een moeilijke beslissing willen overleggen met anderen. Dat zij door een gesprek aan te gaan met een ander hun vastgeroeste werk- en denkpatronen kunnen ontdekken. En wat volgt, veranderen.

Wij kijken dan ook verder dan de vastgeroeste denkpatronen. Weten waar je voor werkt en het ontwikkelen van de juiste mindset zijn de basis. Jouw succes is echter afhankelijk van hoe je deze concreet en tastbaar maakt in jouw dagelijks leven.

 

Hoe brengen wij dit in praktijk?

Wanneer je besloten hebt om samen met ons aan jouw doelen te werken, maken we samen jouw doelen concreet. Dit kan online of middels een persoonlijk gesprek. Zo kun je direct aan de slag gaan met de stappen die voor jou haalbaar en relevant zijn.

Dankzij onze app heb jij wanneer het jouw uitkomt inzicht in jouw ontwikkeling en krijg je de ondersteuning die jij nodig hebt in jouw concrete situatie. Wij helpen je te reflecteren en vooruit te kijken op de stappen die je neemt, zodat je leert stil te staan bij de invloed die jij op jouw successen hebt. Dat kan elke dag, om de dag of volgens een ritme dat past bij jouw leefstijl. Jij bepaalt jouw moment. Elke dag een stapje beter. En dat in nog geen vijf minuten per dag.

Uiteraard kijkt jouw coach met je mee. Er is altijd en overal ondersteuning.

Ons team

Ons team bestaat uit een netwerk professionals en organisaties die hun krachten bundelen om de beste waarde te creëren voor onze klanten. Hierin geloven wij in diversiteit en flexibiliteit. Zo blijven wij scherp op de veranderingen in de maatschappij, de arbeidsmarkt en de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Bob Konings

Bob Konings

Oprichter Jouw Doel, Gecertificeerd Trainer, Veranderaar en Transformatie Expert

DE OPRICHTER

Bob Konings combineert beproefde methodes voor zelfontwikkeling met zijn ervaring als coach voor zowel professionals in organisaties, als professionals die zelf de stap hebben gezet om hun carrière een boost te geven. Zijn ervaring wordt ondersteund met de uitgebreide kennis over de agile filosofie en werkmethodiek. De focus ligt hierbij altijd op de toepasbaarheid in de dagelijkse werkzaamheden of persoonlijke omgeving.

Contactgegevens

Wij begrijpen dat veranderen makkelijker gezegd is dan gedaan. Tastbare resultaten krijg je niet zomaar. Daarom leggen wij jou graag op een persoonlijke manier uit hoe onze methodiek werkt. Je weet dan ook direct met wie je te maken hebt.

Ons adres
Jansbuitensingel 30
6811 EA  Arnhem
Tel: +31 6 22 511 218
info@jouwdoel.nl

© 2019 | Jouw Doel | KvK: 30283341

0