Selecteer een pagina

Hoe werkt Jouw Doel?

Promoveer jezelf tot expert

Jij hebt de regie over je persoonlijke ontwikkeling, maar je staat er niet alleen voor. Hier lees je hoe Jouw Doel je helpt om jouw professionele doel te bereiken.

Hoe Werkt Jouw Doel?

Wat Houdt Online Coaching in?

Het resultaat van de coaching is niet alleen dat je de vaardigheden ontwikkelt om jouw doel te bereiken, maar ook dat je een nieuwe mindset aanneemt van continu verbeteren.

Elke dag bedenk je: wat kan ik vandaag anders doen, waardoor het morgen beter wordt? Jezelf blijven ontwikkelen wordt je tweede natuur. Dat geeft je plezier en focus om jezelf nog meer doelen te stellen en die te bereiken.

Hoe werkt het?

Jij hebt de regie over je persoonlijke ontwikkeling, maar je staat er niet alleen voor. Je ervaringen houd je bij op het digitale platform van Jouw Doel in nog geen twee minuten per dag. Hierop kan jouw coach feedback geven waarmee jij verder kunt.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we wat jouw doel is en welke stappen je kunt zetten om dat doel te bereiken. Welke kwaliteiten wil je versterken en welke nieuwe vaardigheden heb je nodig? Ook besteden we aandacht aan wat jou motiveert. Want de beste aanjager van ontwikkeling is motivatie die uit jezelf komt. Het resultaat van het intakegesprek is een persoonlijk, actiegericht plan.

Resultaatgerichte coaching

Tijd om aan de slag te gaan. Leren doe je het best in de praktijk. Daar oefen je de nieuwe vaardigheden die je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Dankzij de unieke coachingsapp van Jouw Doel krijg je daarbij digitale coaching on the job.

Just in time ondersteuning

Op het moment dat jij daar behoefte aan hebt, kun je een beroep doen op jouw persoonlijke coach. Die beantwoordt niet alleen je vragen, maar laat je ook reflecteren op wat je gedaan hebt en wat je beter kunt doen.

Social learning

Bij Jouw Doel maak je gebruik van social learning: via de app kun je op een simpele manier feedback vragen aan bijvoorbeeld collega’s, je leidinggevende of andere mensen uit je omgeving. Jouw voordeel? Een compliment is goed voor het (werk)plezier en je zelfvertrouwen en leidt ertoe dat je meer bereid bent het beste uit jezelf te halen.

AANBOD

Mijn aanpak

De praktijk

Tijd om aan de slag te gaan. Leren doe je het best in de praktijk. Daar oefen je de nieuwe vaardigheden die je nodig hebt om jouw doel te bereiken en versterk je je kwaliteiten. Dankzij de unieke coachingsapp van Jouw Doel krijg je daarbij digitale coaching on the job. Op het moment dat jij daar behoefte aan hebt, kun je een beroep doen op jouw persoonlijke coach. Die beantwoordt niet alleen je vragen, maar laat je ook reflecteren op wat je gedaan hebt en wat je beter kunt doen. Je ervaringen houd je bij op het digitale platform van Jouw Doel. Ook hierop kan jouw coach feedback geven waarmee jij verder kunt.

Positieve feedback

Daarnaast maakt Jouw Doel gebruik van social learning: via de app kun je op een simpele manier feedback vragen aan bijvoorbeeld collega’s, je leidinggevende of andere mensen uit je omgeving. Persoonlijke reminders herinneren je aan de stappen die je te zetten hebt om je doel te bereiken.

Nieuwe mindset

Het resultaat van de coaching is niet alleen dat je jouw doel bereikt, maar ook dat je een nieuwe mindset aanneemt van continu verbeteren. Elke dag bedenk je: wat kan ik vandaag anders doen, waardoor het morgen beter wordt? Jezelf blijven ontwikkelen wordt je tweede natuur. Dat geeft je plezier en focus om jezelf nog meer doelen te stellen en die te bereiken.

Is online coaching iets voor jou?

Skill-based programma’s

Doelgericht ontwikkelen

Voor de vaardigheden waaraan de grootste behoefte is in een professionele omgeving, biedt Jouw Doel skill-based programma’s. Kies een thema en versterk in drie maanden de vaardigheden die je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Individuele coaching

ontwikkeling op maat

Met individuele coaching op maat word jij de executive director van je eigen loopbaan. Dit programma duurt een jaar en staat helemaal in het teken van jouw kwaliteiten  en je groei op de langere termijn. Je leert elke dag de kansen te pakken die het leven jou geeft.

70-20-10

Hoe breng ik dit in de praktijk

Continue verbetering

Je wilt met mij aan je doelen werken. Samen maken we dan jouw doelen praktisch en duidelijk. Dit kan online of door een persoonlijk gesprek. Zo kun je direct aan de slag gaan met de stappen die voor jou haalbaar en belangrijk zijn.

Door mijn app heb je wanneer het jou uitkomt inzicht in jouw ontwikkeling. Je krijgt de ondersteuning die jij nodig hebt in jouw praktijk situaties.

Ik help je nadenken over en vooruit te kijken op de stappen die je neemt. Zo leer je stil te staan bij de invloed die jij op jouw successen hebt. Dat kan elke dag, om de dag of volgens een ritme dat past bij jouw manier van leven.

Jij bepaalt jouw moment. Elke dag een stapje beter. En dat in nog geen vijf minuten per dag.

BELOFTES

Wat garandeer ik?

et|icon_box-checked|Z

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Zo weet je zeker dat jij, jouw team en jouw coach op één lijn zitten.

et|icon_box-checked|Z

Duidelijke, haalbare doelen

Met ons wordt elke stap een meetbaar succesverhaal.

et|icon_box-checked|Z

Begeleiding van gecertificeerde coaches

Je staat er nooit alleen voor.

et|icon_box-checked|Z

Een digitale omgeving afgestemd op jullie traject

24/7 toegang tot ons digitaal systeem voor alle teamleden.

CONTACT

Heb je een vraag over het online coachings traject?

powered by Typeform

© 2019 Jouw Doel 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

0