Selecteer een pagina

Aan de slag

Op deze pagina vind je het overzicht van onze diensten. We kijken er naar uit om samen met jou te werken aan jouw doelen en jouw successen!

OP MAAT

Programma’s op maat

Individuele coaching op maat

Wil je op verschillende fronten aan je professionele ontwikkeling werken? Zoek je verdieping en heb je ambitieuze doelen? Investeer dan in jezelf met een jaar lang individuele coaching op maat. Wat je ambities ook zijn, Jouw Doel helpt je om ze te verwezenlijken. In periodieke gesprekken bespreek je met je coach waar je staat en welke nieuwe doelen je wilt bereiken. Je ontwikkelt je talenten en krijgt steeds meer vaardigheden. En elke dag leer je de kansen te pakken die het leven jou biedt. Met individuele coaching op maat word je de executive director van je eigen loopbaan.

Doelen sessies

Wil jij je loopbaan een impuls geven of je ontwikkelen als ondernemer, maar weet je nog niet wat je precies nodig hebt om te groeien? Schrijf je dan in voor een inspirerende doelensessie.

Tijdens deze bijeenkomst met open inschrijving leer je hoe je heldere doelen stelt en welke vaardigheden je nodig hebt om die te halen. Je bent daarna vrij om te kiezen of je zelfstandig aan jouw doel gaat werken, of met ondersteuning van een coach.

Heb je interesse in een van onze op maat gemaakte programma’s? Stuur mij een bericht via de contact button onderaan de pagina of bel direct. We bespreken dan wat jij precies wilt bereiken en hoe ik  jou daarbij kunnen helpen.

Wacht niet langer. Start vandaag
nog met het creëren van
jouw eigen pad!

KvK: 30283341
Btw nr. NL168560112B02

Adres : Traverse 3, 3904 NL Veenendaal

Tel : 085 1308412
Mob : 06 22 511 218

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

© 2019 Jouw Doel 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

0