Selecteer een pagina

Aan de slag

Op deze pagina vind je het overzicht van onze diensten. We kijken er naar uit om samen met jou te werken aan jouw doelen en jouw successen!

OP MAAT

Programma’s op maat

Individuele coaching

5997 per jaar

Verwen jezelf met een jaar persoonlijke coaching en word de executive director van jouw eigen leven. In dit programma kijken wij altijd wanneer jij dit wil mee naar jouw behoeftes en ontwikkelwensen op langer termijn. Zo leer je elke dag de kansen te pakken die het leven jou geeft en kom je steeds dichter bij jouw ideale situatie. Zowel op de werkvloer als in het privéleven.

Teams en organisaties

Prijs in overleg

Tussen alle KPI’s en ontwikkelingen binnen een organisatie door is het cruciaal dat jouw team elke dag weer het beste resultaat kan boeken. Wij bieden teams zowel de skill-based programma’s als een doorlopende samenwerking aan. Zo krijgen jouw teamleden de ondersteuning die zij nodig hebben bij de doelen die écht van belang zijn.

Heb je interesse in een van onze op maat samengestelde programma’s? Stuur ons een bericht via het onderstaand formulier of bel direct, dan bespreken we wat we kunnen betekenen voor jouw doelen.

Contactgegevens

Wij geven je graag extra toelichting over onze diensten. Zo weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt om jouw doelen te bereiken.

Ons adres
Jansbuitensingel 30
6811 EA  Arnhem
Tel: +31 6 22 511 218
info@jouwdoel.nl

© 2019 | Jouw Doel | KvK: 30283341

0