Selecteer een pagina

Aan de slag

Op deze pagina vind je het overzicht van onze diensten. We kijken er naar uit om samen met jou te werken aan jouw doelen en jouw successen!

OP MAAT

Programma’s op maat

Individuele coaching

5997 per jaar

Verwen jezelf met een jaar persoonlijke coaching en word de executive director van jouw eigen leven. In dit programma sta jij aan je eigen stuur van jouw ontwikkeling. We onderzoeken altijd samen wat jij wil bereiken. En kijken ook naar jouw ontwikkelfases op langere termijn. Zo leer je elke dag de kansen te pakken die het leven jou geeft. Zo kom je steeds dichter bij jouw perfecte situatie, zowel op de werkvloer als in het privéleven.

Teams en organisaties

Prijs in overleg

Binnen een organisatie hebben we altijd te maken met KPI’s en ontwikkelingen. Daarom is het belangrijk dat jouw team elke dag weer het beste resultaat kan boeken. Wij bieden teams zowel de skill-based programma’s als een doorlopende samenwerking aan. Zo krijgen jouw teamleden de ondersteuning die zij nodig hebben bij de doelen die echt van belang zijn.

Heb je interesse in een van onze op maat gemaakte programma’s? Stuur ons een bericht via het formulier onderaan de pagina of bel direct. We bespreken dan wat jij precies wilt bereiken en hoe wij jouw daarbij kunnen helpen.

Contactgegevens

Wij geven je graag extra toelichting over onze diensten. Zo weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt om jouw doelen te bereiken.

Ons adres
Traverse 3
3905 NL Veenendaal
Tel: +31 85 1308412
info@jouwdoel.nl

© 2019 | Jouw Doel | KvK: 30283341

0