Selecteer een pagina

Agile principes

Het is meer dan een modewoord; agile werken is een werkstuctuur, een werkhouding en een filosofie. Het is de manier om als professional of organisatie mee te kunnen in de dynamische wereld waar wij in leven. Efficiënte invulling van de beschikbare tijd, flexibele omgang met veranderende omstandigheden en optimale samenwerking. Dát is agile

Wanneer agile werken?

Agile werken is geen wondermiddel. Het is echter wel een verzameling van tools, gedragingen en houdingen die het verschil maken tussen concurrenten.

Wanneer heb je baat bij de agile werkmethode?

– Je merkt dat jouw concurrent sneller effectieve producten op de markt zet.

– Je voelt een mismatch tussen jouw aanbod en de wensen van de klant.

– Je ziet groeikansen of ontwikkelingen op de markt maar weet hier niet tijdig op in te spelen.

Wat houdt het in?

Het doel van agile is het werken vanuit feedback en het snelle leveren van waarde voor de klant. Dit wordt bereikt middels regelmatige toetsingsmomenten en het ontwikkelen van diensten vanuit een werkend product.

De meest gebruikte methode voor het agile werken is de scrum. Hiermee wordt het eigenaarschap van de op te leveren producten gelegd bij het team als geheel. Je stelt samen de doelen op, werkt hier tijdens de sprint aan en haalt samen feedback op, om zo weer verder te kunnen gaan.

Agile en jouw doel

Onze coaches hebben ervaring in het coachen van professionals vanuit de agile werkmethodiek. Of het nou gaat om het volledig omarmen van agile of het implementeren van de geschikte elementen in jouw eigen werk; wij staan voor je klaar.

Contactgegevens

Wij begrijpen dat veranderen makkelijker gezegd is dan gedaan. Tastbare resultaten krijg je niet zomaar. Daarom leggen wij jou graag op een persoonlijke manier uit hoe onze methodiek werkt. Je weet dan ook direct met wie je te maken hebt.

Ons adres
Jansbuitensingel 30
6811 EA  Arnhem
Tel: +31 6 22 511 218
info@jouwdoel.nl

© 2019 | Jouw Doel | KvK: 30283341

0